sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Syksy on tullut

Elena ja Gwen ovat nyt muuttaneet kesälaitumilta takaisin talliin ja tarhoihin. Gwenille näytti muutto olevan hieman epämiellyttävä, sillä tamma ei saa nyt irrotella niin hyvin kuin kesälaitumella. Gwenin kanssa olemme aloittaneet jo riimutotuttelun laidunkaudella, joten molemmat tammat tulivat riimunnarun jatkeina kotiin. Gwen tosin niskotteli vastaan muutamaan otteeseen, ja sain kirota valintaani hakea tammat yksin.

Odotan innolla syksyä, jolloin voimme Elenan kanssa hieman aloittaa kuntoilua kesä- ja tiineysajan jälkeen. Gwenkin saa harjoitella metsässä kulkua, joten on hyvä, että Elena on hieman huonossa kunnossa, Gwen kun ei pitkiä maastoreissuja jaksaisi. Täytyypä katsoa, jospa tulisin syntymäpäiväni (9.9.!!) viettämään tyttöjen kanssa, ehkäpä jonkunmoinen sieniretki tekisi gutaa kaikille meille kolmelle. Elenan kun voi tottakai pitää vapaana, ja Gwen tuskin lähtee pitkille reissuille ilman emäänsä.

Tänään ehtisin likkojen kanssa maneesiin hieman treenaamaan esteratoja. Elena näytti olevan ihan innoissaan irtohyppimisestä, vaikka Gwen oli enemmänkin emänsä jaloissa, kuin nauttimassa hyppimisen iloa. Pölhöpää onnistui jopa juoksemaan pystyestettä päin, mutta nousi nopeasti jaloilleen ja innostui kunnolla riehumaan. Esteet Gwen kyllä loppujen lopuksi ylitti, eikä puomeissakaan ollut ongelmaa.Estetuomari katsoisi kyllä meitä todella pahalla silmällä, jos olisi tamman suorituksen nähnyt.

Elena on kyllä rauhoittunut ja paljon kesän ja ensimmäisen varsansa aikana. Tamma on myös oppinut kärsivällisyyttä, joka on todellakin Gwenin ansiota (syytä?)!

Taru muuten, minä toivon todellakin jotain mukavaa touhuamista Halloweeniksi ja uuden maastoreissun ennen lumen tuloa! Puhumattakaan pikkujouluista ja kunnon talviriehasta!

1 kommentti:

  1. Kiitokset tarinastasi! :). Pitää harkita, millaista tekemistä teille keksin ;).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!