tiistai 7. toukokuuta 2013

Kesäsuunnitelmia paperiduunien lomassa

Lähinaikoina jaksaminen tallin suhteen on ollut aikaisempaa alhaisempaa, sillä kiirettä pukkaa ja tehtävää on enemmän kuin laki sallii! Sitä se tallin pito kuitenkin aika pitkälle on, joten ehkä se tästä alkaa helpottaa kesää kohti. Yhteensä neljä asiakasta on lähtenyt ja olenkin päättänyt, että vain kaksi uutta otetaan talliin: täysihoitopaikkojen määrä vähenee siis viiteentoista. Ajatukseni meinaavat harhautua koko ajan kesään, josta on toivonmukaan tulossa Järviluodon parhain ja aktiivisin ikinä!

Heti kesäkuun ensimmäisenä päivänä hevoset pääsevät kesälaitumille ja tallissa tehdään suursiivous. Kesäkuun kolmannella viikolla Riia tulee vetämään porukallemme koulutreenit, Hannu pitää jossain vaiheessa maastoestevalmennuksen ja heinäkuun aikana on tarkoitus käydä hänen valmennuskeskuksessa! Maastoesteradan rakennus aloitetaan siis heti kesäkuun ensimmäisellä viikolla.


Tämä päivä on kulunut lähes kokonaan paperitöiden parissa, mutta ehdin onneksi käydä heti aamu-kahdeksalta nauttimassa rauhallisesta maastosta tallityttömme Roosan kanssa. Itse ratsastin Olivialla ja Roosalle annoin Katan, sillä se on aina hieman varmempi valinta maastoon. Aavistuksen vihertävät koivun oksat houkuttelivat Kataa tosin enemmän kuin työnteko ja matkaeväs olisi maistunut koko reissun ajan, mutta onneksi Roosa osasi napakasti pitää tamman oikeilla raiteilla.

Olivia käyttäytyi oikein loistokkaasti siihen nähden, että tammalla on käyty maastossa vain muutamia kertoja! Ehkä se nuorikon ratsun ura alkaa urkenemaan, kunhan vain itse ehtisin panostaa siihen. Tahti säilytettiin koko reissun ajan rauhallisena, ja paria ravipätkää lukuunottamatta matka taittui käynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!