torstai 9. toukokuuta 2013

Elenan kiireinen toukokuu

Elenalla tulee olemaan kiirettä toukokuussa, sillä matkaamme Suomen ulkopuolelle muutaman otteeseen kilpailujen perässä. Kilpailukausi käynnistyy kuitenkin Suomessa äitienpäivänä, mutta jatkuu jo 15. päivä Ruotsissa. 24. päivä matkaamme Iso-Britanniaan moikkaamaan kasvattajaa ja otamme osaa estekilpailuihin. Samalla olen suunnitellut katsastavan kilpailupaikan oritarjontaa, sillä Elenalle on suunnitelmissa ensimmäinen varsa syksyllä syntyväksi. Toukokuu päättyy joko Suomessa tai Ruotsissa, en ole vielä valinnut, kumpaan kilpailuun osallistumme. 

Tällaista kirjoitin tänään Elenan päiväkirjaan. Ja tottatosiaan, Elena ja minä matkaamme tässä kuussa ainakin kaksi kertaa ulkomaille. Mahdollisesti myös jopa kesä- tai heinäkuussa, riippuu, mistä löydän orin Elenan ensimmäiselle varsalle. (täytyy muistaa viestitellä Tarulle tästä!)

Elena on viihtynyt täällä paljon paremmin, mitä odotin, ja hyvä niin, sillä minulla on ollut niin paljon kiirrettä, etten ole päässyt tallille yhtä useasti kuin olisi pitänyt. Tamma on silti saanut kavereita, muun muassa maaliskuun maastolenkiltä tuli muutamaan poniin tehtyä parempaa tuttavuutta.

Tänään sain tosiaan raahata Elenan tarhastaan, kun se ei olisi millään halunnut jättää kesken juoruiluaan Tepan ja Sirrin kanssa. Treenasimme sunnuntaista koulukilpailua varten, ja hyvältä näyttää! Kyllä sieltä voisi jopa sijoitus tulla mukanamme kotiin!


Keväistä (ja siitepölyistä = allergiaoireista) toukokuuta kaikille, ja muistakaa äitejänne!

1 kommentti:

  1. Voi miten, kiva, onnea vaan kisareissuihin! Saadaan mekin kansainvälisiä tähtiä tänne Järviluotoon :D.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!