lauantai 30. maaliskuuta 2013

Hildeä hoitamassa

Tänään tulin vapaapäivän kunniaksi tallille jo aika aikaisin. Tarkoitus oli siis olla pari tuntia Hilden kanssa, harjailla ja talutella päitsillä.
   Kun saavuin talliin, kävin ensimmäiseksi tutustumassa Arraan. Rapsuttelin ja harjasin ensin pikkuisen, että Arra tietää, etten ole vaara vaan tavallinen ihminen niin kuin Tarukin. Tutustuttuani Arraan, menin Hilden luokse. Arra luimi aluksi vähän, mutta tottui nopeasti siihen, että harjaan myös Hilden. Varsa ei ollut moksiskaan harjaamisesta ja kaikki meni hyvin.
     Yhdentoista aikaan päästiin lähtemään kentälle. Arra ei onneksi hirnahdellut Hilden perään ollenkaan, vaan jäi katsomaan korvat hörössä. Menimme ulos ja Hilde laittoin vastan kentän lähellä. Siellä oli varmaankin jotain pelottavaa. Onneksi tajusin napata tallista sokeripaloja pari mukaan, ettei tulisi vastaavia ja hallitsettomia tilanteita kentällä. Kun Hilde näki sokeria, huomasin sen olevan aika perso herkuille. Kyllä sitä sitten mentiin nätisti!
     Kentällä mentiin enimmäkseen käyntiä ja hidasta ravia. Uralla melkein koko ajan. En vaatinut varsalta vielä juuri mitään, ainakaan näin alussa. Hilde meni  nätisti ja katseli innoissaan kenttää. Lopuksi päästin Hilden vähän vapaammaksi kentälle pyörimään.
        Vein lopuksi Hilden Arran luokse, ja kävin rapsuttelemassa emää ennenkuin lähdin kotiin.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!