maanantai 17. syyskuuta 2012

Remonttisuunnitelmia

EU direktiivien vuoksi karsinakokoa tulee suurentaa hieman, joten ajattelin samalla laajentaa tallia ja hommata täysin uudet karsinaelementit. Tällä hetkellähän ori- ja tammatalli eivät ole erillisiä talleja, vaan molemmille on varattu erikseen omat käytävänsä ja tallin reunoilla on yksi rivi karsinoita, keskellä ns. tuplarivi. Niimpä käytäväjonoa hieman jatkettaisiin, niin että kummallekin puolelle tulisi lisää yhteensä neljä karsinaa lisää. 

http://www.staffansbergintalli.fi/

Karsinoihin olen suunnitellut elementtejä, joissa liukuoven yläosa on mahdollista aukaista englantilaisittain. Saa nähdä mitä projektista tulee. Remontin on määrä alkaa lokakuun ensimmäinen päivä ja kestää viikon ;).

-Taru

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyvältä! Mikäli talkooporukkaa tarvitset mukaan, niin tässä yksi vapaaehtoinen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talkooporukka kelpaa kyllä mukaan enemmän kuin hyvin, sillä hommaa voi tehdä vain päivisin hevosten ollessa pihoilla ja aikataulu tulee olemaan tiivis :D.

      Vielä arvon tässä, että pitäisikö karsinamäärää lisätä kahdeksalla vai peräti kahdellatoista (2x6: kuusi karsinaa tamma & orikäytävälle neljän sijasta).. ;). Joka tapauksessa omia kasvatteja alkaa tupsahdella maailmaan sen verran, että ei ole kiva huomata tilojen loppuvan kesken kaiken.

      Mielipiteitä otetaan vastaan!

      Poista

Kiitos kommentistasi!