keskiviikko 2. toukokuuta 2012

KRJ:n laatis!

Vihdoinkin kauan odotetun laatuarvostelun tulokset ovat tulleet! Rolle jaDaalia palkittiin kumpainenkin II-palkinnolla ja olen aivan onneni kukkuloilla.

Itse laatuarvostelu tilaisuus sujui kokonaisuudessaan oikein hyvin, Rollen hirmuista häsläystä ja ihmettelyä lukuunottamatta. Puunasin hevoset jo edellisenä iltana niin säihkyviksi kuin mahdollista, jotta silmäteräni esiintyisivät tilaisuudessa niin itsensä, minun kuin tallinkin eduksi.

Kuten yleensä, Ansku toimi jälleen reissussa oikeana kätenäni ja ilman häntä ei kyllä olisi tästä tilaisuudesta ehjin nahoin selvitty. Ansku esitti tyynen ja rauhallisen Daalian tuomaristolle, ja minä puolestaan koetin pärjätä ei-niin-rauhallisen Rollen kanssa.

Nyt voin vihdoin hieman huokaista ja rauhoittua taas hetkeksi paikoilleen. KRJ:n laatuarvostelu oli minulla hyvin pitkään tähtäimessä Rollen ja Daalian kanssa ja nyt vihdoinkin siitä on selvitty! Vaikka itseasiassa ehkä pitäisikin rustailla jopa samantien tallin yksityisille tämän kuun vuokrakirje, ettei se pääse taas myöhästymään.. :).

terveisin Taru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!