maanantai 14. tammikuuta 2013

Pitää olla pikkasen pläski ..

Tepa oli kantakirjatilaisuudessa ihan mieletön ja se palkittiin II-palkinnolla, vaikka meinasinkin tirvasta erästä tuomaria kuonoon hänen väittäessään upean, naisellisen muodokkaan tammani olevan "hieman pyöreässä kunnossa". Onneksi Tepa sai myös paljon kehuja ja saattoi eräskin omistaja muistuttaa suuresti Hangon keksiä vastaanottaessaan lausuntoa ja palkintoa.

En usko, että omistajan ylpeys on jäänyt myöskään keneltäkään Järviluodon porukasta huomaamatta. Tänäänkin pyörin tallilla varmasti tuo sama typerä Hangon keksi- ilme naamallani. No, onneksi rakas tammani on harvinaisen hyvä palauttamaan pilvissä leijailevat omistajat takaisin maanpinnalle; rohkeasti minä aloitin valmentajani suositteleman avotaivutusharjoituksen pitämällä ohjat ainoastaan ulkokädessä, mutta luovutin, kun Tepa päättikin olla tänään kouluratsastustreenien sijaan Vermon raveissa. Päätin hyödyntää tamman energian harjoittelemalla sen sijaan lisäyksiä ja kyllä siinä sai ratsastaja ihan todenteolla yrittää pysyä tamman vauhdissa.

Pitäisi tässä joku päivä varmastikin pitkästä aikaa valjastaa tamma kärryjen eteen, kun tällä hetkellä keskitytään kilpapuolella kouluratsastusta enemmän valjakkoajoon. Melkein toivoisi, että lumet sulaisi jo niin pääsisi kärryttelemään Järviluodon upeisiin maastoihin! Toistaiseksi täytynee tyytyä harjoittelemaan tarkkuutta maneesissa, jos saisin ne kärryt raahattua joskus mukanani tallille.

Hyvää alkanutta vuotta koko Järviluodon porukalle!

- Miia Maria & Tepa

P.S. Tepan osoite on hieman muuttunut ja uusi, toimiva osoite on http://lumivuo.net/miiamaria/tepa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!