keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Aitojen paikkailua ja Järviluoto-CUP

Kuten talvisin yleensä tuppaa olemaan, hepat kasvattavat muhkean talvikarvan ja sähkö ei mene kunnolla läpi. Olenkin saanut välillä antaa tärskyjä itse kullekin varta vasten, jotta hevoset lopettaisivat aitoihin "nojailun" ja kuikuilun vapauteen. Onneksi muut ovat kyllä pysyneet aidoissa, mutta viime syksynä tallillemme saapunut Veino on onnistunut muutaman kerran jyräämään läpi aivan totaalisesti.


Kaikissa tarhauksissa kulkee siis sähkölanka lankkuaidan lisäki, mutta portit ovat pelkästä sähkölangasta. Siispä tiedätte mikä projekti ensi kesänä odottaa ;). Uusia portteja olenkin katsellut jo hetken jos toisenkin ja sopivat metalliset olisi hakusessa.

Muutoin tallin arki on rullannut varsin leppoisasti: valmennuksia pidetään tasaiseen ja porukka alkaa valmistautumaan pikkuhiljaa lähestyvään kisakauteen. Itseni pitäisi kyllä taas ryhdistäytyä ja vaikka hommata vuokraajia osalle hepoista, sillä aika alkaa olla aika kortilla, eikä aikaa riitä jokaiselle kasvatille. Samalla olen haudutellut päässäni ajatusta jonkinlaisesta osakilpailuista koostuvasta cupista. En vain vielä tiedä kuinka sen toteuttaisi ja mistä lajeista ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!