perjantai 22. kesäkuuta 2012

epäonnea matkassa

Heipä hei, päivittelempäs nyt minäkin vähän tätä tallikiraja! Viime viikolla tosiaan oli kisat, jotka kylläkin minun ja Diivan kohdalla jäivät väliin. Diiva oli saanut maanantaina tarhassa potkun vasemman etusensa polveen ja ontui sitä aika tavalla. Jalka oli lämmin ja turvonnut, ja viime viikko menikin sitä parannellessa ja kylmäillessä. Kaiken lisäksi en olisi edes mahtunut koko kisaan mukaan, osallistujia oli ollut niin paljon. No, olin sitten kuitenkin mukana kisahulinoissa monenmoisissa tehtävissä. Rankkaa oli mutta hauskaa, olihan meillä mukava talkooporukka!

Tällä viikolla Diiva alkoi olemaan jo kunnossa. Alkuviikosta käveltiin rauhallisesti metsässä ja tänään viimein uskaltauduin ratsastamaan ihan kunnon koulutreenin kentällä. Ilma oli lämmin, muttei liian kuuma, koska välillä tuuli kevyesti. Diiva oli aika jäykkä, joten keskityttiin heti alusta alkaen taivutteluihin. Tehtiin myös väistöjä ja avoja käynnissä. Laukannostoissa Diiva tuntui hieman epäpuhtaalta. Laukka ei pyörinyt kunnolla ja lopulta Diiva alkoi hieman ontua ravissakin. Jalka siis vielä oli hieman kipeä, vaikkei enää ollutkaan lämmin eikä turvonnut moneen päivään. Tulin alas selästä ja kävelytin Diivaa hetken. Taidankin antaa sille nyt ainakin viikonlopun ajan täysin vapaata ja katsella tilannetta alkuviikosta. Jos näyttää vielä pahemmalta täytyy pyytää eläinlääkäriä uudestaan käymään.

Viikonlopun vietän taas tallihommissa. Luvassa olisi ainakin tarhojen siivousta, kun osa hevosista on jo laitumella. Toivotaan aurinkoista keliä ja rusketusraitoja! :)

- Nitya.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!