sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulupuuhaa?

© Madeleine (CC BY-NC 2.0)

Heippa kaikki kanssa-asustajat! Kuten on monille jo sähköpostiin tullut Tarulta viestiä, Järviluoto hiljenee Tarun suunnalta. Pohtisin, voisimmeko me ykstyisten omistajat järjestää yhteisvoimin jotain jouluviikolle?

Minulle tuli mieleen yömaasto, jolle sopiva ajankohta olisi varmaan 27.12.! Maasto olisi mielellään tuotosmuodossa, eli jokainen kirjoittaisi (miksei myös piirtäisi) tapahtuman kulusta 31.12. menneessä, esimerkiksi vastaamalla tähään bloggaukseen. Voisimme yhdessä pohtia reittiä, josko kiertäisimme Lokkijärven, tai Hanskin lehmätilan kautta ylittäisimme järven. Ehdotelkaa mitä vain mieleen tulee!

13 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi kivalta idealta! Täältä ainakin tullaan yömaastoon, tosin voisi se kai olla aatonaattonakin? :) Jos tarinat tulisi kuitenkin kirjoittaa vasta vuoden loppuun mennessä.

    Jäällä ratsastus olisi kyllä hauska idea, kunhan järvi on varmasti jäätynyt kunnolla. :D Voitaisiin ehkä kiertää sinne Hallapuron tallin nurkilta ja tulla takaisin sitten Hanskin lehmätilan kautta. Ehkäpä voitaisiin pysähtyä kodalla glögillä, jos se on käytössämme?

    VastaaPoista
  2. Minä olen myös ehdottomasti mukana! :). Kota on käytössä ilman muuta ja Mariellalle iso kiitos tämän tapahtuman järkkäämisestä :).

    VastaaPoista
  3. Hienoa! Niin, kyllä aatonaattoki kelpaa mulle, ihan miten porukka haluaa. :) Glogiä olisi kyllä upea juoda kodalla, ja samalla lämmitellä hieman.

    Taru, ole hyvä, halusin niin kovasti tapahtumaa, joten päätin aktivoitua!

    VastaaPoista
  4. Uuden vuoden vaellus vaikka, ja jos ehdittäis tammikuun aikana kaikki kirjoittaa se? :D

    VastaaPoista
  5. Meiltä ainakin onnistuu mitä luultavimmin. :) Pitäskö tehdä joku osallistujalistan tapainen?

    VastaaPoista
  6. Voisi tehdä, jospa jokainen messiin tuleva kommentoisi Nimi - ratsu? Reitti olisi siis vastapäivään Hallapuron kautta jäänyli, kodalle pysähtymään, ja sitten takaisin tallille: http://i43.tinypic.com/2viqm2a.png. Ehkäpä teoksissa (piirrustus, tarina) voisi olla aiheena ratsun jäänylitys: uskaltaako se aluksi vai onko jo tottunut, ja ehkäpä muutama raketti voisi taivasta koristaa, ja miten ratsu reagoi siihen?

    VastaaPoista
  7. Vaikuttaa hyvältä, katsotaan tuleeko meitä tämän enempää osallistujia. :D

    Hanne - Sentti

    VastaaPoista
  8. Mariella - Elena

    Jännitetään. :D 31.1. menneessä jos laittaisi tarinoita, vaikka ihan omana blogimerkintänä? :)

    VastaaPoista
  9. Taru Koivula - Jaava (http://taikatalvi.viuhka.fi/h/jaava.html)

    Tuo 31. päivä kuulostaisi ihan passelilta deadlineltä ainakin minulle :).

    VastaaPoista
  10. 31.1. on myös meille sopiva deadline. :D

    VastaaPoista
  11. Noniin, mä olen nyt kirjaillut mun ja Elenan menosta, joten siitä voitte ottaa hieman mallia, mitä me tehtiin (jos te jaksatte lukea, voi himpsatti, vois jaksata kirjoittaa esseitäkin samalla mitalla, ni vois tulla kursseista parempia arvosanojakin kuin vaa se 3)

    VastaaPoista
  12. Ryhdistäydyin ja olin kuin olinkin vain päivän myöhässä! :D Luin tarinasi Mariella, tosi kivasti kuvailtu reissu!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!