sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Voitto kotiin!

Kun 02.10. lähdin viemään pientä ja levotonta welsh tammavarsaa Lai'e Welshiin neidin ensimmäisiin näyttelyihin, en edes syvimmässä alitajunnassani uskonut, että Järviluotoon palattaisiin luokkavoittajana ja irtoSERT taskussa. Ei ole ihmeiden aika ohi.

Tepa on heti syntymästään asti ollut äärettömän vilkas tapaus, joten näyttelyihin lähdettiin lähinnä sillä asenteella, että tyytyväisiä ollaan, jos esittäjä on päivän päätteeksi elossa ja tuomari ei ihan täysin tyrmää neitiä. Tepa sai tuomarilta todella paljon kiitosta ja hän uskoo, että tammasta tulee vielä todella upea tapaus. Esittäjä lienee eri mieltä asiasta löydettyänsä itsensä kehää reunustaneiden kukka-asetelmien seasta katselemasta kuinka rautias tammavarsa ravaili ylväänä vapaana ympäri kehää.

Welshien taso on nykyään niin järjettömän kova, että palkintoon ollaan tyytyväisiä, vaikka BIS-sija jäikin tällä kertaa saavuttamatta. Ehkä sekin sieltä vielä joku päivä napsahtaa - pienen tapakoulutuksen jälkeen (; Serti kuitenkin oikeuttaa kantakirjakelpoisuuteen, joten Tepan kanssa suunnataan varmasti seuraavaan kantakirjatilaisuuteen ja katsotaan, miten neidille siellä käy.

- Miia Maria & Tepa
http://siiseli.net/miiamaria/tepa.html

1 kommentti:

  1. Voi miten kiva kuulla menestyksestänne! Toivottavasti Tepa pärjää tulevaisuudessakin.

    Ponisi on kyllä tosi energisen oloinen ainakin näissä ns. arkirutiineissa ja sympaattisuudellaan se vie varmaan kaikkien tallilaisten sydämet :). Etenkin kun se aina hörähtelee talliin tulijoille ja katselee uteliaana karsinan puoliovesta tallin menoa :D.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!